Jumaat, 21 November 2014

KRIM DAUN GELENGGANG-UBAT GATAL

HP : 010-3443880

KRIM DAUN GELENGGANG
SATU SET RM 23 (3 UNIT) TERMASUK KOS PENGHANTARAN-SEMENANJUNG
SATU SET RM 28 (3 UNIT) TERMASUK KOS PENGHANTARAN - SBH/SARAWAK


KRIM DAUN GELENGGANG MENGUBATI PANAU, KURAP, KUDIS, GATAL DAN ULAT AIR
Berat lebih kurang 25 gram

UPDATE 16 OKTOBER 2016
 SABUN GELENGGANG DAN KRIM GELENGGANG WM RM 43/ EM RM 48



 KRIM GELENGGANG 
CARA ORDER:


MAYBANK: 1514 6320 9083 HAMIDAH ALI 
CIMB : 7043 9284 74 MAT SOM HAMIDAH  
BSN : 01126-41-0000-3090-5 MAT SOM SADONO

Setelah bank in SMS segera
ke 010-3443 880


Kemudian nyatakan:


Nama<>Alamat<>Bank in di bank<>Jumlah RM

TESTIMONI PRODUK GELENGGANG TERKINI OGOS-OKTOBER 2016












Jumaat, 14 November 2014

INGIN DAPAT INCOME SEMINGGU SEKALI?


Dalam keadaan sekarang, yang menyaksikan gaji bulanan kita kebanyakannya tidak dapat bertahan sehingga akhir bulan, kita memerlukan pendapatan kedua. Namun kita tidak tahu hendak berniaga apa?

Apabila saya katakan inilah perniagaan paling mudah di dunia. Maka ada yang ketawa terbahak-bahak setelah melihat ia hanya bisnes biasa-biasa. Paling ditakuti kena jumpa orang dan ajak mereka join bisnes ini. Ada yang luar biasa dalam bisnes ini...teruskan membaca....

Berikan saya satu nama bisnes di dunia ini, yang semudah anda bayangkan itu. Di negara kita, sebagai orang Melayu paling senang melabur dalam ASB atau Tabung Haji. Hujung tahun kita dapat keuntungan dividen. Selain itu ada? Ya ...Ada, skim cepat kaya, tetapi kemudian anda akan gigit jari, kerana apa yang diharapkan hanyalah angan-angan kosong. Sudahlah anda tak dapat, kawan-kawan yang sama join dengan anda juga marahkan anda, kerana mereka mengalami kerugian yang bukan sedikit jumlahnya. Lebih parah lagi ada yang pinjam bank untuk melabur dalam satu syarikat yang tak direstui bank negara.

Sebelum bercerita dengan panjang lebar, saya ingin katakan. TAK ADA YANG MUDAH dalam dunia ini. Namun syarikat ini, telah memberi satu peluang paling senang berbanding syarikat lain. Sebabnya:

1.Modal sekali seumur hidup hanya RM 120. Anda dapat produk juga bernilai RM 120.

2. Produk sangat simple. Kotaknya hanya seperti kotak bedak compact untuk wanita. Dan botol di dalamnya hanya sebesar lipstik. Anda tak perlu mengangkat kotak-kotak berat sampai senget dan berpeluh-peluh. Untuk lelaki hanya simpan dalam poket kereta, semen
tara bagi wanita boleh masukkan dalam beg tangan mereka sahaja.

3. Setiap tajaan minimum silver RM 120, kita akan dibayar bonus di bawah 
 
Jika nak bonus lebih besar, anda boleh menaja PLATINUM di mana anda akan memperolehi bonus RM 245.00...DAN ingat...yang saya jelaskan di sini hanya satu saja jenis bonus, banyak lagi bonus yang saya belum terangkan, ada PLAN B lagi....dan point terkumpul yang boleh ditukarkan dengan petrol, dan hadiah-hadiah hebat daripada syarikat.

4. Bonus dibayar setiap minggu. Setelah bonus anda mencapai RM100, anda boleh tekan klik tuntut bonus pada hari AHAD, dan pada hari JUMAAT, bonus akan MASUK KE AKAUN ANDA! Mudah bukan? Tak perlu tunggu posmen menghantar
 cek, itu leceh dan ketinggalan zaman.

5.Nak dapat bonus RM 100 seminggu tak susah. Taja 4 orang seminggu dah dapat RM 35 x 4= RM 140 + Bonus berkembar RM 15 X2= RM 30....jadi taja 4 orang sahaja seminggu pendapatan seminggu anda ialah RM 140 + RM 30= RM 170 SEMINGGU.

6.Susahkah ajak orang? Tak susah, zaman ni kan zaman internet, gunakan FB, Whatsapp, Wechat.....daripada anda asyik tak puas hati dengan macam-macam isu yang meletihkan, kongsikan saja bisnes anda....Atau anda boleh gunakan cara tradisi seperti edaran flyer iklan-iklan yang boleh dibeli  dengan syarikat.  

 

7. Produk ni sekarang amat laris. Ia juga boleh mengurangkan masalah obesiti. Selain khas untuk orang yang takut dengan gula, kerana kencing manis, dan lain-lain manfaat.

Saya juga rangkaian Pn Zalila, jadi saya gunakan gambar beliau ini sebagai icon RCC GLOBAL


MACAM DAH MINAT....apa lagi call/sms/whatsapp saya

010-3443 880

DI MANA-MANA PUN ANDA BERADA BISNES INI BOLEH DIJALANKAN

     



Jumaat, 7 November 2014

SERVIS MESTI TERBAIK, JANJI MESTI TEPAT


Aku telah cuba yang terbaik untuk para customer, kalau terlambat bukan sebab apa, tetapi syarikat penghantaran. Hari ni order, kalau boleh esok sampai. Aku dah belajar dari BIO ASLI bab penghantaran barang ni...In sha Allah...

PENYAKIT KRONIK YANG MESTI DIUBAT





Rasa sudah sepurnama lebih internet rumah aku ni bermasalah. Sampai blog ni pun terbantut. Dah cuba macam-macam, akhirnya menyerah...buat panggilan ke no 100, dan datanglah sdra Fatah....lama juga dia betulkan sana sini....luar dan dalam....cuma atas rumah dia tak nak panjat, terpaksalah aku jadi cicakman...
In sha Allah aku boleh bertandang semula ke blog rakan-rakan..